Nye reiser og kundebesøk våren 2019

Det har blitt en relativ stille vinter når det gjelder reiser og kundebesøk fra oss, men i mars måned starter Jens-Chr. opp igjen med å besøke kunder rundt i landet. Vi holder på å legge planer for reisene og de vil bli presentert her og samtidig på våre FB-sider.

Det vil som vanlig bli tips & triks-sesjoner med Mikromarc.
I tillegg til dette vil vi også komme igang igjen med seminardager hvor vi samler mange på ett sted. Her vil vi kunne by på en dag med diverse innhold, blant annet demo av fremtidens biblioteksystem Quria. Du kan lese mer om nyheter som snart kommer i Quria her.

Sør-Varanger bibliotek

Biblioteket i Kirkenes har nå også gått over til MM3 og i den forbindelse ble det holdt kurs uken etter pinse. Oppgraderingen gikk greit og systemet kom fint opp. Biblioteket åpnet på torsdag kveld og jeg var så heldig å få være med på det.

Namsos bibliotek og bokborgen

Namsos bibliotek har laget sin egen bokborg som har blitt veldig populær blant barn og elever. Det er første gang jeg har sett en slik borg som dette i et bibliotek. De har også laget et eget eventyr knyttet til denne borgen og det borger for gode eventyrstunder med bibliotekets barnelånere.

Eventyret skal jeg få tilsendt slik at det også blir knyttet til denne siden.

Kundebesøk i Nord-Trøndelag

Denne uka fra og med mandag 4. mai og har jeg vært på reise i Nord-Trøndelag. Tirsdag var det tips&triks-kurs på Grong hvor flere av områdets bibliotek var samlet. Deretter har jeg besøkt Vikna folkebibliotek, Kolvereid og Namsos før turen gikk sørover på torsdag. Jeg stoppet hos Inderøy folkebibliotek som for tiden pakker ned biblioteket for midlertidig å flytte over til en gymsal mens nybygging pågår. Til neste vår flytter de tilbake til de «gamle» lokalene som har blitt utvidet med 200 nye kvadratmeter.

Vikna bibliotek har en egen «bokbåt». Denne har stått i biblioteket i mange år og benyttes til forskjellige utstillinger.

Bokbåten hos Vikna bibliotek
Bokbåten hos Vikna bibliotek

Kolvereid bibliotek
Kolvereid bibliotek

Kundebesøk

Denne uka fra og med tirsdag 21. april reiser Jens-Chr. på en liten rundtur i Telemark fylke. Kommende uke som går opp mot 1. mai tilbringes i Ryfylkeområdet.

Norge rundt

Jeg har nå (17.feb.) kommet frem til Storslett i Troms og skal besøke biblioteket der 18. feb. Deretter går turen til Kåfjord og Lyngen bibliotek. Videre går turen til Tromsø og kommende uke blir det fortsatt kundebesøk i Troms. Ta gjerne kontakt om du vi ha besøk.