Endring av eksemplarer

Som de fleste kanskje har fått med seg er det nå en Eksemplarmodul med i versjon 3.6.2 og man kan søke direkte i den eller ta meg seg et søk fra katalogen over i Eksemplarmodulen for deretter å gjøre endringer.

Faktisk kan du også gjøre endringer direkte i eksemplarvisningen både i katalog og i skrankesøk. Hvis du merker flere eks på en gang og deretter trykker på Endre vil du få opp det samme bildet som i Eksemplarmodulen. Se bildene nedenfor.

086-Endring_av_flere_eksemplarer_på_en_gang_rett_i_katalogen

Her har jeg markert noen eksemplarer og kan deretter klikke på endre-knappen øverst i venstre hjørne eller klikke høyre musetast og der velge endre.
087-Endring_av_flere_eks_på_en_gang_direkte_i_katalogen_I dette bildet har du så mulighet til å endre på alle de valga du ser her.

 

5 kommentarer til «Endring av eksemplarer»

 1. Hei, jeg får ikke markert flere eks., er det noen annen måte å gjøre dette på enn med ctrl+klikk eller shift+klikk? Hvis jeg prøver å dra musepekeren, rokkeres bare rekkefølgen på eks…

  1. Hei.
   For å velge alle kan du også klikke på CTRL-A. Du er sikker på at du er oppgradert til den nye versjonen MM3.6.2? Ikke alle har fått den før nå, så hvis du ikke har den har du heller ikke muligheten for masseendring. Ta gjerne kontakt med oss her inne på tlf. om det er noe du lurer på.

   1. Takk for svar! Nei, jeg var ikke oppgradert. Men er det nå, og det fungerer! Hvordan kan man legge inn ny hylleplassering på flere eks.? Jeg ser bare muligheten for å slette den gamle… Og det er flott altså, men skulle gjerne lagt inn ny. Vi har mange eks. av hver bok, iom. at vi er en vgs med mange lærebøker, og da mange eks. av samme tittel.

    1. Hvis du f.eks. velger en tittel og deretter markerer flere eks. på den eller om du i utgangspunktet søker mange forskjellige eks. så er løsningen at når du velger endre så får du opp nettopp det valget som du sier at du kan huke av for å slette hyllesignatur fra alle eks. Se på feltet rett over, der står det Hylle: Skriver du noe her så blir det den nye hylleplasseringen din på alle de eks. du har markert.

 2. Fantastisk, så enkelt, dette har jeg ventet på, nå blir det ny hylle på alle lærebøkene 😉 Takk 😀

Det er stengt for kommentarer.